Warme gevoelens bij winterse musical in de Efteling

Efteling Theaterproducties presenteerde in januari 2013 tijdens de slechtste winterdag speciaal voor een grote groep lange mensen  ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur’. In deze familiemusical speelt Klein Duimpje de hoofdrol, hij wil graag groter zijn. Is het vervelend of juist leuk om groot te zijn? Zijn grote mensen anders dan kleine mensen? Wanneer ben je groot? Op de foto ‘schud’ ik de hand van Klein Duimpje.

Efteling foto1

Je zou zeggen dat een sprookjesmusical alleen voor kinderen is, maar ook de volwassenen hadden een prima middag. En zoals je op de foto ziet hebben de lange mensen heel veel beenruimte in dit theater. Voor mij was het goed om weer eens mensen van de Klub Lange Mensen te ontmoeten. Het was een warm weerzien en mogelijk dat de betrekkingen toch nog een keer worden genormaliseerd.

Efteling foto2

Over Rob Bruintjes

Al sinds 1984 behartig ik de belangen van lange mensen. Begonnen als een soort hobby doe ik dit nu op een professioneel niveau. In 1997 heb ik het bedrijf Uniform opgericht waarmee ik nu twee tijdschriften exploiteer, producten promoot, gastcolleges geef en nog veel meer. In 2011 ben ik redacteur geworden bij de site autokiosk.nl
Dit bericht is geplaatst in lange mensen met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *