Rob Bruintjes

Ooit, met 2,21 m, was ik de langste man van Nederland. Inmiddels is de langste nederlandse man 2,30 m. Per 2010 is de langste man ter wereld  Sultan Kösen met 2,49 m.

Ik heb hem in Madurodam mogen ontmoeten. Dat was een ontmoeting op hoog niveau!

Over Rob Bruintjes

Al sinds 1984 behartig ik de belangen van lange mensen. Begonnen als een soort hobby doe ik dit nu op een professioneel niveau. In 1997 heb ik het bedrijf Uniform opgericht waarmee ik nu twee tijdschriften exploiteer, producten promoot, gastcolleges geef en nog veel meer. In 2011 ben ik redacteur geworden bij de site autokiosk.nl
Dit bericht is geplaatst in lange mensen, langste man, langste mens met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *